bieganieuskrzydla.pl

Panna Anna namawia do biegania w książce „Zakochaj się w bieganiu!”

Marzec 20, 2017

Zdecydowałeś się zacząć biegać, ale nie wiesz jak to robić prawidłowo? A może biegasz już od pewnego czasu, wkręciłeś się w ten sport i myślisz o poprawie swoich wyników? Ba! Nawet o starcie w zawodach? Jakikolwiek powód był podstawą do powzięcia takiej decyzji, z pewnością masz różne wątpliwości i niezliczoną ilość pytań. Odpowiedzi na nie wszystkie udzieliła Panna Anna – znana blogerka, która wiedzą i doświadczeniem dzieli się w książce o wdzięcznym tytule „Zakochaj się w bieganiu!”.

(więcej…)

Opaska fitness ONcoach 100 Geonaute – recenzja

Styczeń 9, 2017

Opaska fitness ONcoach 100 Geonaute jest dyskretnym pomocnikiem na drodze do regularnego ruchu w ciągu całego dnia. Opaska ONcoach 100 automatycznie synchronizuje dane z telefonem, więc możemy przeglądać naszą aktywność w specjalnej aplikacji ONcoach. Co jeszcze ma do zaoferowania ten produkt? 

(więcej…)

Polar M200 – GPS i pomiar tętna na nadgarstku – recenzja

Grudzień 22, 2016

Polar M200 to budżetowy zegarek, który oferuje pomiar tętna na nadgarstku, GPS oraz dostęp do platformy Flow. Po pierwszych treningach można powiedzieć, że Polar M200 jest w stanie zdobyć serca osób aktywnych fizycznie. Czy taki werdykt podtrzymamy po przeprowadzeniu wszystkich testowych badań? Zobaczcie sami.

(więcej…)

Under Armour Speedform Gemini 2 Night Record – recenzja

Grudzień 9, 2016

Under Armour Speedform Gemini 2 Night Record to buty do biegania, które mówią. Zapytacie „jak to mówią, co to znaczy?”. Buty marki Under Armour zostały wyposażone w Bluetooth i można je połączyć z aplikacją sportową MapMyRun. Po więcej szczegółów zapraszamy do poniższej recenzji.

(więcej…)

American Dream Phila Knight’a czyli Sztuka Zwycięstwa. Wspomnienia twórcy Nike

Grudzień 6, 2016

„Sztuka zwycięstwa. Wspomnienia twórcy Nike” – tę książkę po prostu trzeba przeczytać. Nie tylko dlatego, że znalazła się na liście bestsellerów New York Timesa, ale głównie dlatego, że jest świetna. Co chce nam przekazać twórca firmy Nike w swojej książce? 

(więcej…)

Suplementy ALLNUTRITION – recenzja

Listopad 11, 2016

ALLNUTRITION to linia wysokiej jakości suplementów, które poza tym, że świetnie działają, to dodatkowo smakują przepysznie. W ofercie ALLNUTRITION odnajdziemy wiele produktów wspomagających trening biegacza. Czy spośród testowanych suplementów wszystkie nam smakowały? Czy faktycznie są skuteczne? 

(więcej…)

Garmin Forerunner 735XT – recenzja

Listopad 11, 2016

Garmin Forerunner 735XT to multisportowy zegarek, który kierowany jest do osób uprawiających wiele dyscyplin sportowych. Mierzy tętno z nadgarstka, jest ultralekki, funkcjonalny i świetnie pasuje do kultowej już serii Forerunner. Czy ten produkt jest wart swojej ceny? Czy oferuje dokładny pomiar tętna?

(więcej…)

Polar V650 – komputer rowerowy z GPS – recenzja

Listopad 3, 2016

Polar V650 jest komputerem rowerowym z wbudowanym modułem GPS. Tak wyposażony umożliwia dostęp do szczegółowych danych o treningu i wskazówek do efektywnego trenowania. Jak Polar V650 sprawdza się podczas ostrej jazdy na rowerze? 

(więcej…)

SHOES-TE: pogromca grzybów i bakterii do obuwia

Listopad 1, 2016

Jeśli masz problem z nieprzyjemnym zapachem obuwia, to warto zaopatrzyć się w produkt, który go zwalczy. SHOES-TE, bo o nim mowa, to polski środek powstały z potrzeb dnia codziennego. Dobry zarówno do szpilek, jak i butów sportowych. W czym tkwi tajemnica jego unikalności i czy faktycznie jest lepszy od pozostałych. Zapraszamy do lektury naszej recenzji.

(więcej…)

Waga Scale 700 Geonaute – recenzja

Październik 26, 2016

Waga Scale 700 Geonaute posłuży nam do rozłożenia na czynniki pierwsze naszej masy ciała, a uzyskane informacje będziemy mogli analizować na ekranie telefonu oraz w serwisie Decathlon Coach. Waga Scale 700 Geonaute kosztuje niewiele więc czy jej pomiary są godne zaufania?

(więcej…)